Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

On demand webinar-kijk meteen na inschrijving. 

-positief onderwijs zonder dat er weer van alles moet-

Een klas vol kinderen die jij de hele dag om je heen mag hebben. Waar jij een schooljaar lang voor van betekenis kan zijn. Die jij elke schooldag opnieuw mag leren rekenen, schrijven en lezen. 

Maar liever nog dan rekenen leer jij ze rekenen op elkaar. Liever nog dan tellen, leer jij ze wat echt telt. Dat zíj zelf meetellen. Natuurlijk leer je ze de lessen die ze horen te leren. Maar gráág ook die andere lessen. Die knetterbelangrijke levenslessen over zelfvertrouwen, een positieve mindset. 

Omdat positief onderwijs niet te leren is uit boeken of methodes. Wel door je te laten inspireren en te DOEN. Welke leeftijd je leerlingen ook hebben. Van kleuters tot groep 8 of zesde leerjaar en alles daartussen.

In deze gratis webinar neem ik je mee naar de 6 aspecten van glunderen. Ontdek je hoe jij dat de volgende schooldag nog in jouw klas toe kan passen, maar ook hoe je erin kunt verdiepen en welke mogelijkheden er voor jou allemaal zijn. 

Dus.. laat je leerlingen de stoelen op tafel zetten en de klas aanvegen en schuif aan bij deze gratis webinar. Kies de middag na school die jou deze week het beste uitkomt. Zorg dat je er live bij bent voor de echte vibe!

Inschrijven gaat via de koraalroze knop. Deze webinar wordt dan meteen beschikbaar gesteld en je kunt kijken tot 13 mei, 23.59 uur


Presentatie door
Matty van de Rijzen

Ik ben Matty, ik inspireer leerkrachten om positief onderwijs toe te passen. Met mijn 18 jaar ervaring in alle groepen van het montessori-onderwijs snap ik hoe hectisch een schooldag kan zijn. Dat je zoveel kan willen, maar de dag zit al zo vol.

Om eerlijk te zijn ontwikkelde ik de glunders voor mijn klas en mezelf. Ik was zelf steeds op zoek naar positiviteit en ontwikkelde gaandeweg handige tools. 

Eerst werkte ik er zelf jaren mee in mijn klas. Merkte het effect en de veelzijdigheid en inmiddels glunderen honderden leerkrachten in Nederland en België dagelijks mee.  Het Glunderconcept wordt door een flink aantal scholen omarmd.