Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

GLUNDERvibes in je klas

​​Licht, bruisend, ontspannen voor de klas staan. 
Positieve mindset meegeven. Zelfvertrouwen laten bouwen. 
Een fijne sfeer.

Glundervibes, dus.

Wil je heus wel. Dat in ieder geval. Want ja, hallo, jij snapt ook wel belangrijk dat is. Voor jou. Je klas. Al die fijne wezens in jouw klas. 

Maar hoe doe je dat nou in jouw volle klas met jouw volle rooster inclusief groepsplannen? Ik stond 18 jaar met een voor de klas, met deze belangrijke missie. Mij lukte het ook. En nu ga ik het glundergeheim gewoon aan jou verklappen! Te mooi om voor mezelf te houden. Ik ga je de 3 uitgangspunten geven die jou en je klas de hele dag door, elke dag laten glunderen. 


Join me at the webinar! 

Op woensdagmiddag plof je bij mij neer. Glas thee erbij, stukje chocola of wat-jij-wilt en onderuit zakken maar! In 40, hooguit 45 minuten geef ik jou precies wat jij nodig hebt. En ik zal het ook nog gezellig maken. Beloofd!

Glundervibes in de klassen, dát is de missie. Voor de leerkracht, de groep en de leerling. Elke schooldag een beetje. Ik geef je tips, klein en concreet. Met handzame tools, zodat het haalbaar en bruisend blijft.

De webinar zal ongeveer 40 minuten duren en nee, ik neem niks op want ik wil dat je er echt bij bent. Schrijf je in, zorg dat je de tijd vastzet in je agenda en samen gaan we dit fiksen!  
Presentatie door
Matty van de Rijzen-Glundercompany

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek